viernes, 6 de abril de 2012

تارت شيكولاه






                                                                                       تارت شيكولاه

 المقادير
********
...
1100 جرام دقيق
1 كيلو سكر بودر
1200 كريم فريش
3 حبه عصير ليمون
1500 شكولاته سايحه

(عجينه سابليه) جاهزه على الفرد

طريقه العمل
**********
يضرب الكريم فريش سكر ثم شكولاته سايحه وعصير ليمون ثم الدقيق
يفرد السابليه فى فرمه ويصب عليه الخليط السابق فى الفران درجه حراره 170 درحه لمدق 15-20 دقيقه تترك لتبرد ثم تزين بالشيكولاه البنى وع الشيكولاه البيضا
 طريقة عمل عجينة السابلي

No hay comentarios:

Publicar un comentario

اسرار الطباخين les secret de cuisinier

Loading...